Onze Taxiservice

In Griekenland maken de mensen in het algemeen gebruik van taxi's wanneer zij vervoer nodig hebben. Onze taxiservice heeft zijn basis in Petra en is in 1997 opgericht. Sindsdien rijden wij mensen veilig over Lesvos. Het feit dat er geen trams, treinen of metro's op het eiland rijden, maakt het ideaal maar ook gemakkelijk om onze taxiservice te gebruiken. Kom met ons mee, leun achterover, ontspan en start uw vakantie aangenaam. 


Taxivoertuigen zijn uitgerust met veiligheidsgordels voor alle passagiers, A/C, radio/CD-spelers en digitale taximeters welke kwitanties afdrukken voor elke rit. Op uw verzoek kunnen wij ook zorgen voor imperialen, maxi cosi, kinderzitjes en stoelophogers zonder extra kosten. Taxi's op Lesvos zijn bevoegd om 1 tot 4 passagiers te vervoeren. Wij kunnen meerdere taxi's leveren. Wij rekenen per taxi en niet per persoon. Huisdieren zijn welkom zolang zij schoon zijn en indien mogelijk in een reismand. 

Elk jaar verplicht het Griekse Ministerie van Transport de taxichauffeurs hun voertuig te laten inspecteren door de Veiligheidsinstantie KTEO. Taxivoertuigen worden altijd schoongemaakt, volgens planning regelmatig onderhouden en zijn verzekerd. De taxichauffeurs hebben een professioneel rijbewijs. 


Onze deur-tot-deurservice is altijd beschikbaar voor: 

  • vervoer voor speciale gelegenheden (VIP, bruiloft, doop, etc.). 

Wij worden op Tripadvisor en andere reiswebsites aanbevolen. Recenties die men op het internet heeft geschreven, tonen aan dat onze taxiservice veilig, betrouwbaar, vriendelijk en eerlijk is. Wij hebben graag een lach op ons gezicht wanneer wij onze klanten naar hun (vakantie-)bestemming vervoeren.