Vliegveld & Haventransfers

Aankomst/Vertrek

Wanneer u een reservering voor een transfer van het vliegveld van Mytilene of van een haven op Lesvos naar uw bestemming/holiday resort hebt gemaakt, hoeft u zich geen zorgen te maken hoe wij u vinden. Uw taxichauffeur/chauffeuse zal buiten bij de aankomsthal wachten met een A4-vel met uw naam erop. Zodra u uw gegevens ziet, contacteert u a.u.b. de chauffeur/chauffeuse zodat hij/zij u kunt helpen met het laden van uw bagage in de taxi en natuurlijk om u naar de geboekte bestemming te rijden. Wanneer u een reservering voor uw terugreis hebt gemaakt en u bent er niet zeker van hoe laat u van uw accommodatie dient te vertrekken, kunt u ons vragen voor een aanbevolen tijd. 


Indien er enige wijzigingen of vertragingen in uw vlucht/vaarschema optreden, contacteert u ons dan alstublieft zo spoedig mogelijk. Wij zullen dan nog steeds klaarstaan om u naar uw bestemming te brengen. Wij volgen altijd alle vluchten en ferries. Er zal niemand anders in de taxi(s) bevinden dan de personen waarover u ons heeft geïnformeerd. Wij respecteren uw rechten en uw privacy. 


Wanneer u Lesvos verlaat, adviseert de luchthaveninstantie reizigers in geval van een buitenlandse vlucht 2 uur vantevoren op het vliegveld aanwezig te zijn om in te checken en 1 uur vantevoren voor een binnenlandse vlucht. De haveninstantie adviseert reizigers 45 minuten tot 1 uur voor de vastgestelde vertrektijd van de ferry in de haven aanwezig te zijn om aan boord te gaan. U kunt verfrissingen en snacks op het vliegveld en in de haven kopen.